Bewoners verspreiden een persbericht over 3e poging College

news007Vandaag heeft de Vereniging Bewoners de Blocq van Kuffeler een nieuw persbericht verzonden over de op handen zijnde derde poging van het College, onder leiding van wethouder Ben Scholten, om de eerste stap richting een overslagterminal te zetten.

In een eerder bericht van de initiatiefnemers werd de suggestie gewekt dat de eerste paal al klaar lag!

In ons bericht laten wij zien dat dit voorbarig is en dat het College bovendien een dubieus pad bewandeld wanneer zij op dinsdag 2 oktober besluit om de gemeenteraad te negeren en zelfstandig het geld beschikbaar te stellen voor de onderzoeken die nodig zijn om de overslagterminal te realiseren.

De gemeenteraad heeft inmiddels ook een brief ontvangen hierover en de GroenLinks fractie heeft officieel een vraag gesteld over deze gang van zaken.

Lees hier het persbericht