Persaandacht voor protest tegen overslagterminal Kuffeler

news011Op vrijdag 18 mei jl. heeft Omroep Flevoland aandacht besteed aan de redenen waarom een overslagterminal bij de Blocq van Kuffeler geen goed idee is.

In een interview met een van de buurtbewoners wordt ingegaan op de geplande natuurontwikkelingen in het Markermeer vlak voor de haven bij de Blocq van Kuffeler (RRAAM overleg). Een industriele activiteit zoals een overslagterminal pas niet in dit beeld.

Ook Almere Vandaag besteedde aandacht aan het op handen zijnde nieuwe plan voor de overslagterminal. Hierin werd ook weer eens aangehaald dat de plannen vooral afkomstig zijn van de firma Reimert en dat het toch wel verbazend is dat dit plan nu voor de derde keer in de Almeerse politiek behandelt zal worden.

Bericht Omroep Flevoland

Bericht Almere Vandaag